Hiába van már meg a 182. tavaszi kis cuki pettyes ruhánk a szekrényben még tavalyról, valahogy mindig késztetést érzünk arra, hogy ha a tavasz illata csak egy kicsit is érződik a levegőben, azonnal menjünk és vásároljunk egy - két új ruhát.

Erre természetesen még rátesz egy lapáttal az is, hogy számos női magazin kínálja a különböző kupon napokat, aminek köszönhetően a bevásárlóközpontokban elszabadul a pokol, és mindenki hisztérikusan keresi az akciót.
Nos, a kuponnapokkal én nem értek egyet, mert egész évben fellelhetőek olyan üzeletek, ahol van egy kialakított sarka a boltnak a lerázatott termékek részére. Sőt, talán azt is megkockáztatom, hogy a kuponnapok alatt van valami csalafintaság az árak tekintetében, miszerint néha visszacímkézik a portékák eredeti, vagy éppen magasabb árát.

Na de nézzük, mi várható idén a boltok polcain, sorain!

Színes harisnyák

A szürke, fekete ruhákat, amit főképpen télen hordtunk, feldobhatjuk egy - egy élénkebb színű harisnyával. Nagy divatja lesz, így miért ne kísérleteznénk?

Pink hadművelet

Végre eljött az idő, amikor a babapinket és társait nem csak kislányok hordhatják. Igazán sikkes, egyedi darabokra tehetünk szert.

Pár kínálat a hazai boltok polcairól:

A tavaszi ruhatárunk elengedhetetlen kelléke továbbá minden, ami virágmintás. Örök klasszikus, és szinte minden év tavaszi és nyári szezonjában találkozhatunk ezekkel a mintákkal.

Leggingsek

Sokan azt vallják, hogy bizony a leggings nem nadrág. Én is így gondolom. Számos hosszított fazonú póló és ruha/tunika kiegészítője lehet, ami kényelmessé, mégis trendivé varázsolja megjelenésünket. 
Tudni kell hordani, és eltaláni azt az anyagot, ami számunkra a megfelelelőbb, és persze nem utolsó sorban érdemes megnézni, hogy mennyire látszik át, nehogy valami bakit vétsünk az utcán, és a szorgos tekinteteket félreértelmezzük. :-)


Az említetteken felül a klasszikus ballon kabát ismét hódítani fog, valamint a nagy válltöméses zakók, az élénk és üde színek, na és a partik feledhetelten csillámos ruhái.


Válasszon és válogasson mindenki örömére a boltok polcain, merjünk kísérletezni és élvezzük végre a napsütéses időt!